Pagini

duminică, 25 august 2013

TAGLIATELLE CU SOS ITALIAN

Buna din nou scumpii mei fani pe blog si prieteni.  Astazi cred ca am cele mai multe postari de pana acuma dar ma simt inspirat. De aceea va prezint o reteta simpla si gustoasa.



INGREDIENTE: 

- o punga de tagliatelle din comert 500grame (sunt paste proaspete in vid sau daca nu puteti sa le preparati acasa singuri)
- un borcan de sos italian 
- rosii 
- busuioc
 -parmezan ras

MODE DE PREPARARE:
                        
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet in apa cu o lingura de ulei de masline 5-6 minute.  Pentru sos se ia o tigaie se incinge cu o lingura de ulei de masline se calesc cateii de usturoi apoi se adauga doua, trei rosii  se taiate  bucati  dupa care se adauga sosul italian si se lasa la fiert 5 minute pentru a se ingrosa  Cand pastele sunt gata se strecoara  se amesteca cu sosul si se mai lasa 2-3 minute .


 Se servesc calde si puteti presara cateva frunze de patrunjel pentru decor . POFTA BUNA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu