Pagini

vineri, 27 septembrie 2013

BURRITO .... A LA OVIDIU

Buna din nou va spun dragilor.  Ce sa zic despre aceasta reteta? Am avut niste carne tocata prin frigider si am zis ce sa fac cu ea repede si bun. M-am uitat pe internet si am vazut burrito dar tinand cont ca nu aveam si acel sos am zis sa improvisez si sa fac un burrito in stil romanesc.



INGREDIENTE:

- 400g carne tocata
- o ceapa tocata marunt
- un ardei gras rosu si unul galben
- o cutie de fasole rosie
- 2 catei de usturoi
- un varf de lingurita de curry chili 
- 50 ml ulei
- sare ,piper si paprika iute

MOD DE PREPARARE:
Am luat o tigaie in care am calit prima data ceapa si pe urma carnea tocata pana cand si-a schimbat culoarea. Am turnat un pahar de apa circa 100 ml de apa si am lasat sa fiarba 10-15 minute la foc mediu. Spre final am asezonat cu sare, piper ,curry chili,codimente pentru carne tocata, 2 picaturi de tabasco daca doriti si o mana de patrunjel tocat . Amestecati toate si le da-ti la o parte . Acuma ne apucam de ardei care i-am taiat bastonase si i-am calit separat  impreuna si cu cateii de usturoi tocati marunti. Cand s-au inmuiat un pic ardeii am adaugat carnea deasupra dar cu o paleta tip sita pentru a mai scapa de grasime. Le-am amestecat usor impreuna si am mai lasat 5 minute dupa care am aduagat si conserva de fasole bine spalata si stoarsa de apa. Dupa inca 3-4 minute am adaugau o mana de patrunjel proaspat tocat si  mi-a mai ramas sa va spun.... POFTA BUNA



Un comentariu: