Buna din nou va spun dragilor. Ce sa zic despre aceasta reteta? Am avut niste carne tocata prin frigider si am zis ce sa fac cu ea repede si bun. M-am uitat pe internet si am vazut burrito dar tinand cont ca nu aveam si acel sos am zis sa improvisez si sa fac un burrito in stil romanesc.
INGREDIENTE:
- 400g carne tocata
- o ceapa tocata marunt
- un ardei gras rosu si unul galben
- o cutie de fasole rosie
- 2 catei de usturoi
- un varf de lingurita de curry chili
- 50 ml ulei
- sare ,piper si paprika iute
MOD DE PREPARARE:
Am luat o tigaie in care am calit prima data ceapa si pe urma carnea tocata pana cand si-a schimbat culoarea. Am turnat un pahar de apa circa 100 ml de apa si am lasat sa fiarba 10-15 minute la foc mediu. Spre final am asezonat cu sare, piper ,curry chili,codimente pentru carne tocata, 2 picaturi de tabasco daca doriti si o mana de patrunjel tocat . Amestecati toate si le da-ti la o parte . Acuma ne apucam de ardei care i-am taiat bastonase si i-am calit separat impreuna si cu cateii de usturoi tocati marunti. Cand s-au inmuiat un pic ardeii am adaugat carnea deasupra dar cu o paleta tip sita pentru a mai scapa de grasime. Le-am amestecat usor impreuna si am mai lasat 5 minute dupa care am aduagat si conserva de fasole bine spalata si stoarsa de apa. Dupa inca 3-4 minute am adaugau o mana de patrunjel proaspat tocat si mi-a mai ramas sa va spun.... POFTA BUNA
Suna apetisant ! O reteta usoara si buna !
RăspundețiȘtergere