Pagini

luni, 30 septembrie 2013

PULPE DE PUI CU CONOPIDA

Buna dragii mei prieteni!!  Astazi va voi prezenta o reteta cu conopida si pulpe de pui pe care o recomand celor care tin la silueta sau doresc ceva usor pentru cina.


INGREDIENTE:

  • 4 pulpe dezosate
  • o conopida potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • un ardei rosu gras
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel proaspat tocat pentru decor

MOD DE PREPARARE:
Pulpele le-am spalat bine si le-am dezosat. Intr-o tigaie am incins 2 linguri de ulei unde am calit putin usturoiul tocat feliute impreuna cu pulpele. In acest timp intr-o oala am pus apa la fiert pentru conopida. Conopida am lasat-o la fiert 15 minute in apa cu sare. Sa revenim la pulpele rumenite care le-am stins cu doua polonice de apa in care am fiert conopida. 
Am adaugat cele doua linguri de bulion, sare, piper si am lasat la fiert la foc mediu spre mic aproximativ 15- 20 minute. Conopida dupa cele 15 minute am scos-o si am lasat-o la stors bine de apa apoi am adaugat-o peste carne si am mai lasat 5 minute sa traga din aromele sosului. Se serveste imediat cu o ploaie de patrunjel proaspat tocat. Nu pot sa va spun decat pofta buna...



 VA  MULTUMESC...

Un comentariu: