Pagini

marți, 1 octombrie 2013

CIUPERCI UMPLUTE

Va salut din nou cu stima si respect. Astazi fiind o zi de miercuri m-am gandit sa va ofer o reteta simpla din ciuperci umplute cu spanac si feta.


INGREDIENTE:
  • 6 ciuperci mari
  • o legatura de spanac proaspat ( sau congelat 5 cubulete)
  • 100 grame feta
  • sare piper
MOD DE PREPARARE:

Ciupercile le-am curatat si spalat dupa care le-am  facut la cuptor timp de 10 minute pe grilajul cuptorului cu un pic de sare . In acest timp am incins o tigaie in care am calit un catel mic de usturoi pentru parfum apoi am pus spanacul si am pus capacul. Dupa un minut am pus un pic de apa (pentru ca spanacul congelat sa nu se arda de tigaie) si am lasat pana a  scazut spanacul. Am stins focul si am adaugat feta sfaramata dupa care am amestecat-o usor pana s-a contopit cu spanacul. Apoi am luat ciupercile care erau tinute la cald si le-am umplut. Nu mi-a mai ramas decat sa va spun...


POFTA BUNA...



2 comentarii: