Pagini

joi, 17 octombrie 2013

PIEPT DE PUI AROMATIZAT LA GRILL

Salut toti prietenii si fanii mei de pe facebook si G+ si nu numai. Pot sa va spun ca datorita voua si aprecierilor  voastre am inceput sa primesc comentarii si aprecieri dincolo de ocean , tocmai din VENEZUELA , AMERICA si multe alte locuri. Va multumesc... 
Astazi dupa ce am postat 2 poze cu ultima mancare gatita de mine ,tot mai multi mi-au cerut reteta pentru ca doreau sa o incerce. De aceea am sa v-o destainui.


INGREDIENTE:
  • 2 buc piept de pui
pentru marinada:
  • 2 linguri de ulei de masline
  • zeama de la lamaie
  • un catel de usturoi
  • 1/2 lingurita paprika iute
  • 1/2 lingurita tandoori
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc
  • rozmarin o crenguta (sau uscat)
  • sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:

Luam un bol si preparam marinada. Usturoiul il tocam marunt dupa care adaugam uleiul si restul condimentelor. Le amestecam bine pana se omogenizeaza toate. Bucatile de piept de pui le-am spalat bine si le-am uscat prin tamponare foarte bine dupa care eu le-am transat pe lung in doua jumatati . Am luat carnea si am adaugat-o in bol cu marinada unde i-am facut un masaj peste toata suprafata. Apoi am dat la rece timp de 30-40 min. Am luat o tigaie tip grill si am incalzit-o bine . Carnea am gatit-o timp de 5-6 minute pe fiecare parte . Nu am decat sa va doresc ...


POFTA BUNA... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu