Pagini

miercuri, 3 iulie 2013

RULADA DIN CARNE TOCATA

Va salut dragii mei prieteni. Va voi dezvalui si cea de a doua minune a serii cu prietenii. Rulada din carne tocata umpluta cu cabanos, ou fiert, ardei copti si ciupercute. Multi au cofundat la gust ca fiind drob dar nu este. Se poate servi rece cat si calda.


INGREDIENTE:

- 800 grame de carne tocata de porc
- 2 oua
- o legatura patrunjel, una de marar
- 2 cartofi potriviti dati pe razatoare 
- un carnacior de cabanos
- ardei copti
- o cutie de ciupecute feliate
- sare si piper

MOD DE PREPARARE:

Intr-un bol se pune carnea tocata si in mijloc se face cu mana un loc unde vom sparge ouele si cartofii razuiti si storsi de zeama . Se toaca marunt  patrunjelul si mararul si se adauga in bol  se pune sare si piper dupa gust apoi cu mana se omogenizeaza totul pana devine o pasta lipicioasa. Pe masa de lucru se intinde o foaie de copt apoi se intinde carnea tocata  si se niveleaza de grosimea unui deget . Apoi se ia carnaciorul se pune in mijloc. Pe langa cabanos se pun sferturile de ou fierte tari. Se taie ardeiul copt in fasii de un deget si se pun pe langa ou si la urma cateva ciupercute . Dupa aceasta operatiune se i-au capetele de la foaie de copt si se unesc usor pentru a se rula carnea tocata pana la imbinarea marginilor peste umplutura. Se ia o tava de chec si se pune rulada cu ajutorul foii de copt  si se preseaza usor  cu mana pentru a lua forma tavii. Surplusul de foaie de copt se decupeaza dupa marginile tavii. Se introduce la cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de 60 minute. Dupa o ora  se intorc pe partea cealalta pentru a se rumeni uniform timp de 15 minute





POFTA BUNA VA DORESC...

Un comentariu: