Pagini

joi, 19 septembrie 2013

PASTE FARFALLE CU LEGUME

 Va salut din nou dragii mei prieteni. Cred ca dupa atatea retete cu carnita ar merge si ceva mai usor. Niste paste cu legume trase la tigaie.


INGREDIENTE:
- 300 grame paste farfalle
- un ardei rosu
- un ardei galben
- 2 ciupecute champion
- un dovlecel
- o ceapa medie
- 50 ml vin alb
- o conserva de rosii decojite

MOD DE PREPARARE:
Pentru inceput am spalat legumele si le-am taiat. Ardeii ii taiem bastonase subtiri, ceapa tocata marunt, dovlecelul cubulete, ciupercile felii subtiri si o mana de patrunjel tocat marunt. Am incalzit o tigaie wok in care am calit prima data ceapa pana a devenit translucida, apoi am adaugat bastonasele de ardei si le-am calit timp de  2-3 minute. Urmatorul pas -  am pus ciupercile tocate  2-3 minute dupa care totul am stins cu vin. Am lasat sa se evapore alcoolul dupa care am adaugat dovlecelul si cutia de rosii decojite.
Am lasat totul la foc mediu spre mic pana s-au facut toate legumele. Spre final am adaugat busuioc uscat, sare si piper. In tot acest timp pastele colorate au fiert in apa cu sare dupa care le-am strecurat si le-am amestecat  cu legumele noastre.  Le-am lasat timp de 5 minute sa se combine toate aromele din legume si ....


POFTIM LA MASA..... pofta mare va doresc....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu