Pagini

miercuri, 30 aprilie 2014

PIEPT DE PUI CU PIURE DE MAZARE

Bun gasit din nou dragii mei fani. Imi pare nespus de rau pentru ca nu am putut sa postez pana acuma dar am avut ceva probleme cu blogul si sper ca s-au rezolvat. Astazi va voi prezenta o reteta usoara si foarte gustoasa, piept de pui cu piure de mazare.


INGREDIENTE:

  • 2 buc de piept de pui
  • 500g mazare
  • 1 morcov
  • 50g unt
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei iute
  • sare si piper
  • 50 ml ulei de masline
MOD DE PREPARARE:

Se spala carnea foarte bine,se usuca apoi se asezoneaza cu sare, piper, boia si ulei. Se lasa la rece timp de 30 de minute. In acest timp ne vom ocupa de legume. Morcovul il curatam si il taiem bastonase pe care le vom gati in 25 g de unt si un catel de usturoi feliat, timp de 2-3 minutela foc tare , dupa care adaugam putina apa si reducem focul. Lasam pana se inmoaie morcovul cca 3-4 minute. Intr-o alta oala punem mazarea la fiert3 minute din momentul in care apa a inceput sa fiarba cu o lingura de sare.
Dupa 3 minute , vom stoarce mazarea si o vom pasa impreuna cu untul si usturoi pana cand devine pasta. Gustam de sare si piper.Incingem o tigaie grill si vom gati carnea timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Se serveste totul imediat , impreuna cu un pahar de vin alb.




POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu