INGREDIENTE:
- 800 g muschi de porc
- o ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- un pahar de vin alb
- o cutiuta mica de bulion
- busuioc uscat
- pentru garnitura 500 g fasole verde
- sare si piper
MOD DE PREPARARE:
Muschiul de porc il vom felia in medalioane de cca 1,5 cm grosime. Luam o tigaie si incingem un pic de ulei de masline unde vom gati bucatile de carne pe fiecare parte timp de 2-3 minute atat cat se formeaza o crusta de culoare aramie. Le vom scoate pe o farfurie si le vom pastra la cald.
In tigaie unde am prajit carnea vom sota usturoiul si ceapa tocata marunt pana devine translucida si vom stinge cu paharul de vin. Reducem focul la mic si lasam pana se evapora alcoolul. Separat diluam cutiuta de bulion cu un pic de apa calda si adaugam in tigaie si lasam din nou la fiert la foc mic pana se ingroasa sosul.
Adaugam spre final sare si piper si un putin de busuioc uscat. Ca garnitura am folosit fasole verde fiarta si trasa la tigaie in unt.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu