Pagini

joi, 8 mai 2014

PIEPT DE PUI CU RICOTTA SI SPANAC

Bun gasit din nou dragii mei si va multumesc din suflet pentru aprecieri. In aceasta seara o reteta minunata care sa va spun drept este ceva nemaipomenit de gustos si simplu de facut. Daca veti respecta pasii veti obtine rezultate maxima dar sa trecem la treaba.


INGREDIENTE:
  • 2 buc piept de pui dezosat
  • 200 g spanac congelat
  • 200 g ricotta
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei dulce
MOD DE PREPARARE:

Incepem cu carnea pe care o vom spala foarte bine si o vom usca cu servetele de bucatarie. Apoi cu un cutit vom forma niste buzunarele pe care le vom asezona cu un pic de sare si piper. Dupa ce i-am asezonat interior vom continua si exterior unde vom adauga si boia de ardei dulce si o lingura de ulei de masline si vom lasa timp de 10 minute la rece.
In acest timp spanacul congelat il vom gati intr-o tigaie cu 2 catei de usturoi tocati marunt pana scade apa. Lasam sa se raceasca putin si apoi amestecam cu ricotta , sare si piper. 
In continuare vom incinge o tigaie nostick cu o lingura de ulei de masline, unde vom gati pe fiecare parte carnea timp de 2-3 minute atat cat se rumeneste si se formeaza o crusta , dupa care o vom lasa un pic la racit. Vom porni cuptorul la 200 de grade . Vom trece la urmatoarea etapa in care o sa umplem buzunarele cu spanac si ricotta. Eu am adaugat si cate o feliuta de usturoi strivita. 
Lasam totul la cuptor timp de 30 minute cu o foaie de copt deasupra peste tava pentru a nu se usca carnea de pui.




Nu-mi ramane decat sa va spun POFTA BUNA ! Este minunata... yummy yummy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu