Bun gasit din nou. Astazi am sa va prezint o reteta de shaorma de casa. Este foarte simpla si gustoasa . Timpul de gatire este maxim 20 minute. Dar sa trecem la treaba ca deja asi mai manca una...
- 2 buc piept de pui dezosat
- 4 linguri de iaurt
- 2 catei de usturoi
- 2 castraveti murati
- salata crispy
- rosii bucatele
- o ceapa verde
- tortilas lipie
MOD DE PREPARARE:
Prima data ne vom ocupa de carne pe care o vom fileta in doua jumatati fiecare bucata. O vom codimenta cu sare ,piper , zeama de la o jumatate de lamaie , o lingura de ulei de masline si un varf de lingurita de boia iute . Daca nu doriti boia puteti inlocui cu un pic de cimbru uscat. Se amesteca bine carnea cu codimentele si se lasa la marinat 10 min. In acest timp ne vom ocupa de sosul de iaurt. Catei de usturoi ii pisam , castravetii murati ii dam pe razatoare mica. Le amestecam cu iaurtul si o lingura de maioneza pana se combina toate uniform.
Incingem o tigaie tip grill la foc maxim si facem carnea. Dupa ce am pus carnea pe gratar reducem focul spre mediu mare. Lasam pe fiecare parte pana carnea devine alba. Incalzim o tortilas o ungem cu sosul de iaurt adaugam salata crispy, rosii , ceapa verde tocata, bucatile de carne facute si mai punem o lingura de sos deasupra.
O inpachetam cu grija si nu imi ramane decat sa va spun POFTA MARE!!!
ESTE CEA MAI GUSTOASA SHAORMA....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu