Pagini

duminică, 15 iunie 2014

PESTE LA CUPTOR CU LEGUME LA GRATAR

Bun gasit din nou dragii mei . Astazi vom pregati ceva sanatos si foarte gustos. O reteta simpla si rapida. Dar sa lasam povestile si sa trecem la treaba...



INGREDIENTE:

  • 4 fileu de peste
  • 10 rosii chery
  • 1 dovlecel
  • 1 zucchini
  • 1 ceapa rosie
  • 4 ciuperci 
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru uscat
  • sare si piper
pentru crusta:
  • faina alba
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare si piper
MOD DE PREPARARE:

Spalam foarte bine legumele dupa care la taiem fisii subtiri .Facem o marinata din 2 linguri de ulei de masline , un catel de usturoi bine pisat , sare si piper , cimbru uscat .


Lasam la marinat aproximativ o ora.

Intre timp pregatim pestele. Il trecem prin faina alba , prin ou care am fost batute ca pentru omleta apoi prin pesmet in care am adaugat un putina sare si piper. Le ajezam pe o foaie de copt intr-o tava de cuptor si le lasam 20 min la 200 grade.

 
Legumele le vom face pe tigaia-grill pana se inmoaie usor dar raman crocante. Marinata ce a ramas o puneti peste legume deja facute la grill.



In acest timp s-a facut si pestele nu ramane decat sa montam farfuria si sa ne asezam la masa. 



VA DORESC DIN INIMA.... POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu