Pagini

luni, 30 iunie 2014

SUPA DE VARZA...Cabbage Soup

Bun gasit din nou dragii mei admiratori. Astazi vom face o supa care multe persoane evita sa o faca pentru ca  nu este prea gustoasa. Pentru mine a fost o provocare si am zis sa-i dam viata acestei supe de varza care a devenit o adevarata supa gustoasa. Va spun din propria experienta cat si a sotiei mele care a fost incantata. Dar sa trecem la treaba...





INGREDIENTE:
  • 500g varza tocata fideluta
  • 2 tije de telina apio
  • o ceapa medie tocata
  • un catel de usturoi
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 400 ml suc de rosii
  • o legatura de marar
  • 2 morcovi taiati cubulete
  • 1 lingurita cumin
  • 1 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita pasta chili
  • sare si piper
  • 2 linguri de ulei de masline



MOD DE PREPARARE:

Intr-o tigaie incinge 2 linguri de ulei masline si vom cali 2-3 minute ceapa tocata marunt impreuna cu catelul de usturoi, pana cand ceapa devine translucida. Varza tocata fideluta o vom freca cu putina sare si o vom lasa timp de 10 minute sa se inmoaie dar va ramane crocanta.
Daca ceapa s-a gatit, vom adauga morcovul taiat rondele il vom cali timp de 3-4 minute, apoi punem ardeii grasi taiati bucati si mai lasam 3-4 minute pana incepe sa se inmoaie. La final adaugam si varza noastra impreuna cu telina apio taiata 2-3 cm bucati. Lasam totul circca 10 minute apoi reducem focul si adaugam condimentele, sucul de rosii, o cana de supa de carne si lasam la fiert la foc mediu timp de 25 minute. Daca doriti pentru mai multa savoare puteti adauga un cub de knorr de pasare sau orice doriti dumneavoastra.
Aproape cand este gata supa noastra o gustam si adaugam sare si piper dupa preferinte si legatura de marar tocat fin. Nu imi ramane decat sa va doresc ...

POFTA BUNA!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu