Pagini

joi, 24 iulie 2014

FRITTATA CU DE TOATE....

Bine v-am gasit din nou iubitorii mei si fani. La cerintele dumneavoastra si datorita numarului mare de vizualizari la aceasta farfurie minunata , am decis sa va destainui reteta . FRITTATA  este o mancare spaniola dar tradusa mai popular un fel de omleta la cuptor. Dar sa trecem la treaba...


De obicei v-am obisnuit sa va scriu ingredientele dar ele le veti descoperi pe parcurs si mai ales ca depinde cu ce aveti prin casa , de aceea i-am si dat denumirea cu de toate.
Avem nevoie de 4 ouă, o ceapa verde, un ardei gras rosu, un piept de pui făcut înainte la grătar, 4 felii de bacon, 4 linguri de iaurt. Ouăle  se amestecă  cu iaurtul și se bat ca pentru omleta. Restul legumelor se trag la tigaie cu carnea atât cât se înmoaie ceapa și ardeiul gras. Se ia o tava de cuptor Pt tarta sau merge foarte bine de silicon nu se lipește se pun legumele și carnea citite apoi se adaugă ouăle și se da la cuptorul încins la 180 grade timp de 15 minute și încă două  se se rumenească  frumos. 


POFTA BUNA....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu