Bine v-am gasit prieteni. O reteta simpla si foarte gustoasa in caz ca nu stiti ce vreti sa gatiti repede si bun.
INGREDIENTE:
Turnam dressingul peste varza, morcovi si ceapa si amestecam usor pana se incorporeza bine , pe urma la rece timp pana gatit carnea pe tigaia grill. Nu imi ramane decat sa va spun
INGREDIENTE:
- 2 piepti de pui dezosati
- o varza verde potrivita
- 2 morcovi
- 2 cepe rosii (hasme)
INGREDIENTE PENTRU DRESSING:
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lingurite otet balsamic
- 2 lingurite miere
- 3 lingurite mustar dijon
- 3 lingurite maioneza
- 8 linguri iaurt grecesc
- sare si piper
MOD DE PREPARARE:
Pieptul de pui il vom sectiona in doua parti egale pe orizontala. Le vom marina cu sare.piper, boia dulce si un catel de usturoi pisat si sa nu uitam o lingura de zeama de lamaie pentru fragezire. Amestecam bine si lasam la rece 20 minute. In acest timp ne vom ocupa de salata. Tocam fin varza, morcovul il dam pe razatoare, ceapa o taiem cubulete sau daca nu vreti sa o simtiti o dati pe razatoare . Le amestecati pe toate intr-un castron si ne vom ocupa de dressing. Le vom amesteca pe toate pana se formeaza o pasta omogena.
Turnam dressingul peste varza, morcovi si ceapa si amestecam usor pana se incorporeza bine , pe urma la rece timp pana gatit carnea pe tigaia grill. Nu imi ramane decat sa va spun
POFTA BUNA!!!
Arata foarte apetisant!
RăspundețiȘtergere